Ibrahimovic me deklaratë epike pas super fitores ndaj Juventusit

Ibrahimovic u kthye në Milano – ku më parë fitoi Scudetto në 2011 – si një agjent i lirë në janar pasi la MLS dhe LA Galaxy. Sulmuesi 38-vjeçar është ende duke pasur ndikim në ligën më të mirë të I

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.29 %
71.14 %
5.55 %
Total 558 Vota!