Strakosha dëmtohet sapo kthehet në stërvitje

Thomas Strakosha është dëmtuar dhe rrezikon të humbasë pjesën e mbetur të sezonit. Ai u dëmtua në stërvitjen e parë të ekipit që pas rikthimit, por klubi i Lazios ende nuk ka reaguar. Mediet ita

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.29 %
71.14 %
5.55 %
Total 558 Vota!